Proszę zejdz już z tego drzewa
Szkoda, że ta czynność niemożliwa
Chciałbym dalej się z tobą śmiać
Choć twego cienia już nie widać
Znowu twój kot nic nie jadł
Nawet z wysokości jak ma w zwyczaju nie spadł
Światła świecą ale u mnie ciemno
Powinno być mi ciepło a jest tylko zimno
R.Ś