Nie raz odbiłem się od ściany
a odbić się o twoją miłość
i stanąć pod szczęśliwą gwiazdą
jakoś nie mogę czy nie umiem.
Gdy mi wszystko znika z oczu
to innym się prostują drogi krzywe
i niech tak zostanie
a Ty wtedy przyjdź
i ogrzeje ciepłem swego serca.
Moja postać odbita w lustrze
pełno w niej miłości i nadziei
a twoja postać odbita w lustrze
czy wyraża to co moja
jeśli nie wyraża
to choć stań obok mnie
może uda Ci się
zobaczyć miłość i nadzieję.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam."
...a ty się pojawiłaś na portalu, żeby publikować, czy po to, aby komentować agramatycznie komentarze?
Oder lieber auf Englisch?
Aber nur, wenn Madame sich wünscht.
Neugierig?
Dann hilft nur die KI (Künstliche Intelligenz). Ein bisschen googeln ist immer hilfreich.
„ mehrere Sprachen” ( jeśli już, bo plural) i lepiej naprawdę dać spokój z tym obciachem …
Odprawia nieskończoną żałobę po dawno zgasłym partnerze.
Smoleńska kaplica 2.
Die Sprachen - naturalnie, to może się zdarzyć, gdy się komórkę używa.
Za to mi przykro, bo razi w oczy.
Ale dziękuję za lektorat.