Literatura

Wiara w Siebie (wiersz)

Teuryga

Czy wiara w Jedynego wyklucza Ciebie?
Czy wiedza o Tobie jest?
Czy szukasz się w snach?
Czy szatan w nich  śmieje się?
 
Czy tworzysz portale  gdzieś tam?
Czy wymiar kolebki życia?
Czy drzewo twojej istoty?
Czy Boskość twoja Cię wzywa?
 
Czy władasz źródłem swej mocy?
Czy tron Twój tam trwa?
Czy wiesz  o Sobie kim jesteś?
Czy pójdziesz do Siebie  w swój  raj?
 
 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 26 listopada 2023, 08:12
...antytekst, w którym jest nic.
przysłano: 26 listopada 2023 (historia)

Inne teksty autora

o co chodzi
Teuryga
Władza
Teuryga
Dzień
Teuryga
Chwała
Teuryga
Odsłona
Teuryga
Narodziny
Teuryga
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca