Literatura

Happening (wiersz)

aleksandra2000

 

dobry humor

apogeum!

sukienka tańczy

wraz nią – kolory

falbanki, cekiny;

na głowie

cylinder podskakuje

stąpam radośnie po szachownicy

chodnika  

wokół wirują spojone Prosecco

barwne bańki mydlane

milczenie papugi

przyszedł też i

„Czteroosobowy kapelusz”,

nagi facet i poezja

w taczce  …

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
dafne
dafne 27 listopada 2023, 21:10
Jest lansiarstwo, poezji brak…
aleksandra2000 6 grudnia 2023, 18:34
Dafne gdybyś ty jeszcze odróżniała happening od lansiarstwa ...
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 26 listopada 2023 (historia)

Inne teksty autora

czerwone kapelusze
aleksandra2000
Patrzę na siebie ...
aleksandra2000
Plaża Ipanema
aleksandra2000
Bezbarwna tkanina
aleksandra2000
Yggdrasil
aleksandra2000
Muszelkowa plaża
aleksandra2000
Bez twarzy
aleksandra2000
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca