Happening

aleksandra2000

 

dobry humor

apogeum!

sukienka tańczy

wraz nią – kolory

falbanki, cekiny;

na głowie

cylinder podskakuje

stąpam radośnie po szachownicy

chodnika  

wokół wirują spojone Prosecco

barwne bańki mydlane

milczenie papugi

przyszedł też i

„Czteroosobowy kapelusz”,

nagi facet i poezja

w taczce  …

 

 

Oceń ten tekst
aleksandra2000
aleksandra2000
Wiersz · 26 listopada 2023
anonim
  • aleksandra2000
    Dafne gdybyś ty jeszcze odróżniała happening od lansiarstwa ...

    · Zgłoś · 10 miesięcy temu
  • dafne
    Jest lansiarstwo, poezji brak…

    · Zgłoś · 10 miesięcy temu
Usunięto 1 komentarz