Boli - oj boli - cień smugi ścieli
czemu - oj czemu
kłódka i usta
nie taka bajka
będziesz skończony na pańskiej orbicie
tu - nikt nie chce słuchać
tu sam się pławi
dobrostan - bawi się bawi
i dalej chce hulać
tęskni i tęskni do świata zabawy
moje i moje
wyrzuć - to pióro.
Poeta już był i Tango
było...