Literatura

Po prostu (wiersz)

Marian Suchanecki

oddychać by żyć

jeść by żyć

pić by żyć

 

by żyć

 

żyć by umrzeć

umrzeć by żyć

 

Wszechświat stale 

się rozszerza                                                                                                                                                      

 

listopad 2023   

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 listopada 2023 (historia)

Inne teksty autora

Pod myślami
Marian Suchanecki
Szalik niejesienny
Marian Suchanecki
Czaszka
Marian Suchanecki
Bezmiar niezapisany
Marian Suchanecki
Przez mgłę
Marian Suchanecki
Karnawał polski
Marian Suchanecki

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca