Literatura

Pod myślami (wiersz)

Marian Suchanecki

powierzchowność myśli

głębia niedoświadczania

osłania mroki młodości

 

kurczący się margines

tolerancji dla nich i siebie

nie widzi przyszłości

 

za późno, za wcześnie

przyjąć paradygmat

rozumnego istnienia

 

listopad 2023


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 listopada 2023 (historia)

Inne teksty autora

Po prostu
Marian Suchanecki
Szalik niejesienny
Marian Suchanecki
Czaszka
Marian Suchanecki
Bezmiar niezapisany
Marian Suchanecki
Przez mgłę
Marian Suchanecki
Karnawał polski
Marian Suchanecki

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca