Pod myślami

Marian Suchanecki

powierzchowność myśli

głębia niedoświadczania

osłania mroki młodości

 

kurczący się margines

tolerancji dla nich i siebie

nie widzi przyszłości

 

za późno, za wcześnie

przyjąć paradygmat

rozumnego istnienia

 

listopad 2023

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Marian Suchanecki
Marian Suchanecki
Wiersz · 26 listopada 2023
anonim