Wiersz szósty

arus1983

Dlaczego tak jest
że jesteś dla mnie
słońcem które nie daje blasku
lecz czasem tylko
na chwilę rozgrzewasz moje serce
a ja durny ciągle mam nadzieję
że zaświecisz promieniami miłości
a może muszę przyjąć
tą bolesną prawdę
że Ty nie jesteś Julią dla mnie.

 

arus1983
arus1983
Wiersz · 28 listopada 2023
anonim
  • Mithril
    ...to jest - jak poprzednie - zwykła gadanina.

    - skoro już, to: "przyjąć >tę< bolesną"

    · Zgłoś · 11 miesięcy
  • Robert Furs
    no nie jest, więc w czym problem - szkoda czasu - jednak niewiedza autora dotycząca pisowni: tę, tą, - póki co odsyła na jakiś czas do słownika i szuflady, wstyd!!!

    · Zgłoś · 11 miesięcy