Umierał. Najbliższych pożegnał w kilku słowach.
Lecę balonem. Zdanie odrębne,
nie do zarejestrowania poziomą linią,
gdyby zgodził się na podłączenie aparatury,
Umierał. Najbliższych pożegnał w kilku słowach.
Lecę balonem. Zdanie odrębne,
nie do zarejestrowania poziomą linią,
gdyby zgodził się na podłączenie aparatury,
Może dopuścisz do siebie myśl, że to ty jesteś małpą.
Jesteś wszędzie i wszędzie jest dla ciebie małpiarnia.
Lotny jesteś jak gazy w szambie, stąd niezrozumienie przez gawiedź geniusza poezji.
A wystarczy zmienić dilera :)