jak jesienny wiatr
porywiście
wywiałeś mi z głowy
miłość
utopiła się
zrozpaczona
w kałuży
listopadowego deszczu
który teraz gra
senne staccato
na moich włosach
tylko myśli
jeszcze pełne ciebie
spadają w kroplach
i spływają po twarzy
______________________________
@Ewa Maria Wocial 28.11.2023