Gdy wybije godzina mojej śmierci
nie płaczcie nad moją trumną
tu mnie nie ma
ale jestem w waszych wspomnieniach
w każdym spotkaniu
w każdym uścisku dłoni
jestem w waszych sercach
a wy w moim
nie płaczcie nad moją trumną
tu mnie nie ma
jestem w niebieskiej krainie
bo śmierci zawsze przegra z miłością
i uwierzcie mi
Kiedyś znów się spotkamy
bo miłość nas odkupiła
i chce żebyśmy żyli wiecznie.
"bo >śmierci, zawsze przegra z miłością" .........................aby na pewno tak?
Zaimkoza aż boli.