...widzę, że ciebie, to jednak trzeba zlewać ciepłym moczem.
- i zmień generator tekstów, bo ten cię robi w chuja.
MITHRIL pisze na moim profilu takie piękne wersy. Proszę odpowiednio ocenić.
Mithril;
...widzę, że ciebie, to jednak trzeba zlewać ciepłym moczem.
- i zmień generator tekstów, bo ten cię robi w chuja.