to życie

rabarbarka_

Łzy, uśmiech, śmiech i cierpienie; 

Ból, zabawa, goniące cienie.

Wspaniałe wspomnienie, 

Rozdzierające przeżycie. 

 

„Ciekawa ta sztuka,

To komedia czy dramat?” 

 

„To życie.”

rabarbarka_
rabarbarka_
Wiersz · 3 grudnia 2023
anonim