Rano

Ewa Maria Wocial

 

i znów wstanę rano

 

pociągając tuszem

rzęsy

powiem do siebie

w lustrze

 

no

jesteś gotowa

by wyjść

i ponownie

się rozczarować

 

______________________________
@Ewa Maria Wocial 05.12.2023

 

 

Ewa Maria Wocial
Ewa Maria Wocial
Wiersz · 5 grudnia 2023