Literatura

chcemy marzyć (wiersz)

Yaro

niech przepadnie świat wojny

niech człowiek obudzi się wolnym

zło to stan umysłu ludzi z problemami

chcę wyjechać w najbliższej przyszłości na Miami

 

wolność nam się należy

stare dziady rządzą nami

zrobiłbym castingi na kompetencję

świat byłby lepszym zgnilizna obecna

rządzących do muszli podetrzeć dupę

spuścić z wodą z wartościowym papierem

 

strzelaniny i morderstwa łobuzerstwa

terror ktoś na ludziach wymusza chore idee

świat komercyjnej drukują dolary euro bajki

zmuszają do niewolniczej betoniarki

 

wolność nam się należy

stare dziady rządzą nami

zrobiłbym castingi na kompetencję

świat byłby lepszym zgnilizna obecna

rządzących do muszli z spuścić wodą

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 7 grudnia 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca