Serce

Konrad Koper

Serce bywa piórkiem.

Czasem leci jak kamień.

Przypomina strzałę, procę.

Zawiera proch.

Jest wymalowane.

- Prostolinijne…

 

  

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 9 grudnia 2023
anonim
  • Mirek
    Nie jestem w stanie wbić się w głębię tego dzieła.
    Za głupi jestem (:
    Proca to pocisk?

    · Zgłoś · 11 miesięcy
  • Konrad Koper
    Wymieniłem *
    Trudny !!

    · Zgłoś · 11 miesięcy