Smutek - jak Cię skurwielu opisać?
Siedzisz mi w głowie i paraliżujesz całe ciało.
Zabierasz siły, a obok toczy się życie.
Życie mieniące się tysiącem barw.
A ja widzę je tylko czarne.
Przerażające. Przyszłość jest przerażająca.
Nie mogę przewietrzyć głowy.
Bo i tak nie wyjdziesz.
I tak, skrawek po skrawku, zabierasz mnie.
Moje pasje, uśmiech, pomysły, rodzinę
i wszystko co mam.
Tylko powiedz mi, po co Ci to?
po jego niskim czole widać troglodytę,