czułość

Klaudia Gasztold

retoryką pachną Twoje włosy
wraz ze spojrzeniem w oczy
łamie się pióro

a atrament spływa po drewnie
na marmurową posadzkę

nie zostawiając cienia wiersza
który miał mieć coś w sobie

za to Ty
masz wszystko 

 

Klaudia Gasztold

Klaudia Gasztold
Klaudia Gasztold
Wiersz · 15 grudnia 2023
anonim