Kobieta w Granacie

Jakub Zoltowski

Niebieski, kolor moich oczu.

Zielone, szaleństwo wokół twoich rzęs.

Zamykam oczy i wyobrażam sobie kształt. Twoich oczekiwań.

Nie mów mi już nic, na glos, nie besztaj mnie głosem. Wiesz.

Zamykam oczy, bo chcę cię poczuć, twoje niemożliwe perfumy.

Twój gniew. Gdy nie jesteś agresywna.

 

Twoja, kobieca wyobraźnie

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 16 grudnia 2023
anonim
Usunięto 1 komentarz