instrument

Klaudia Gasztold

moje serce 

to delikatny instrument

wydaje dźwięki głośniejsze

gdy przemawiasz do mnie

nie koniecznie wierszem

 

uspokaja tonację

kiedy zasypiam 

niekoniecznie w Twoich ramionach 

za dnia

 

grajac na nim 

okazyjny utwór

czasem bez słów

 

postaraj się

nie przerwać struny

mogę tego nie przeżyć

 

Klaudia Gasztold

Klaudia Gasztold
Klaudia Gasztold
Wiersz · 16 grudnia 2023
anonim