Noc - pora złoczyńców
Księżyc zagląda do okna
Uwolnij ostre psy z łańcuchów
Gad wylazł z meliny
Zapoluje krwiopijca
Uwolnij ostre psy z łańcuchów
Wyludnia się ulica
Cienie uciekają do domów
Uwolnij ostre psy z łańcuchów
Błądzi ślepy los
Licho czai się na zgubę
Uwolnij ostre psy z łańcuchów
Aby nikt nie żałował straty
Uwolnijcie ostre psy z łańcuchów