Zamek

Konrad Koper

Zamek fizyków

posiada solidne fundamenty.

Sięga wysoko, rozbudowują go.

 

Konstrukcja jest wyważona.

Choć łuki posiadają zakola…

 

W zamku chwilami straszy.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 24 grudnia 2023
anonim