Tu jest poezja...

Irena Świerżyńska

nie trzeba więcej - wszystko na tacy

tu głębia obłoki ścieli

 

życzenie

pachnie

 

podaruj bliskim

swoją uwagę czas i spojrzenie

 

wiesz - czym jest wdzięczność

 

co znaczy Słowo   - "przyszli do swoich"

 

a - oni...

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 26 grudnia 2023
anonim