Znowu mam
Pretensje
Do ciebie
Kiedy oddasz stare płyty
Brzmiały jak
Kot krojony
Na plastry
Od ogona po głowę
Kiedyś
W myślach
Klikałem przycisk play
I tańczyłem
Teraz słyszę lot czarnej chmury
Ścieram szorstki kurz z opuszka
Postaram się
Zapomnieć
O starych
Płytach których
I tak już pewnie
Nie masz
I piszę na próżno
W w sumie, na tak krótki tekst, wyszło zbyt dużo powtórzeń.pozdr.