Galaktyka

DaytonA4e

p-tajniki gonią 

oznajmniki rządzą 

z fonetyką błądzą 

a…

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 29 grudnia 2023
anonim
  • falkon
    Prawda! Zagmatwana polszczyzna nasza. "A planety szaleją, szaleją" Kora.

    · Zgłoś · 9 miesięcy temu