Literatura

bliżej wiosny (wiersz)

Yaro

każdego dnia więcej światła
więcej barw pełen szczęścia świat
dłuższe chwile krótkie noce

 

im dalej tym ciepłej ruszaj ze mną

 

zima topi szare emocje
nie przegap okazji dnia
wiosenne kwiaty zakwitną

 

będzie dobrze będzie można
poczuć ciepło promieni słonecznych

 

usiąść na ławce w parku
ptaki będą radosne
poczujesz zapach wiosennych kwiatów

 


niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 stycznia 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca