tu zawsze słońce świeci

Irena Świerżyńska

proste

jasne

 

Moja miła

Mój kochany

 

tutaj  -  krąży duch oddany

 

dusza 

tańczy

 

same  -  nogi niosą 

krok z pokorą  gładzi boki

 

tu nie przyjdzie  - Boże  ratuj

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 stycznia 2024
anonim