Literatura

szary dzień pieści dotykiem (wiersz)

Yaro

szary dzień szary duch 

uwięziony w ciele szepcze 

jakoś smutno mu 


do piersi przytulam to co mam 

kilka fajnych rzeczy 

kilka myśli ubranych w słowa 


pieści dotykiem wspomniane chwile 

w głowie wiruje twoje imię 


na szybie kilka kropel deszczu 

płyną  jak łzy nie znaczące dziś już nic 


gorycz w sercu 

żal jakby w środku 


mało przyjemnie 

wszystko się toczy 

a mi szaro całkiem przyziemnie

 


wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 14 stycznia 2024, 13:20
Emocjonalny !!!
Andrzej
Andrzej 30 stycznia 2024, 12:45
Szary dzień szary duch, uwięziony w ciele szepce....
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 14 stycznia 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca