https://www.youtube.com/watch?v=kUxkFunKsds
**************************************************
O niczym nie zapomniały;
prawa ręką lewa pisząc
geografią kul dla gwiazd
Sen na jawie miała zjazd,
kiedy? Świat budziły dwie:
na wschodzie one i fotel
śnić nie chciały 'woda fon'
Czwarta rano — o kur rwa!
Zaczyna się, falo chrońże
serce moje tarczą kakao
przed napływem informacji
Ze skroniowych padaczek
wody wyszło pod dostatkiem;
gruz z taczek resztką muru
przez jawy świat wynosiły,
by odbudować most wasz!
MTJ — dziś dopowie z rana:
IDŹ PRZEZ JEGO LUSTRO.
POZNAJ ŚWIAT NA NOWO.
MIRIADY WSKAŻ OCZOM
DROGOWSKAZY I WZÓR
Z BIBLII NIEMAPOWANE
AMEN