Zdychać

abc

To jest studium

walki z samym sobą

 

jazda rollercoasterem

bez trzymanki

gdy jesteś młody

 

kanałów TV

zmieniających się

jak w kalejdoskopie

w wieku średnim

 

natomiast

na końcu życia

po ostatniej wieczerzy

 

zawsze następuje

katastrofa i śmierć

 

nie umrę a zdechnę

utracę dech jak

niegdysiejsi mieszkańcy

Warmii i Mazur

 

bo oni nie umierali

a zdychali

 

abc
abc
Wiersz · 18 stycznia 2024
anonim
  • Arian
    germańskie kundle to i zdychają

    · Zgłoś · 10 miesięcy
Usunięto 2 komentarze