brak

Klaudia Gasztold

początek nocy 

pocałunki rozwieszone 

między wargami

 

odsłonięcie kolejnego fragmentu

boskiej rzeźby

na nasze życzenie

 

początek nocy

tajemnice skryte  

pod powiekami 

 

Klaudia Gasztold

Klaudia Gasztold
Klaudia Gasztold
Wiersz · 19 stycznia 2024
anonim