Musisz wierzyć
Mieć nadzieję
Zapłacisz za posługę
I dostaniesz w skórę
Byłeś małpą i psem
Jesteś szczurem
Siła to jest prawo
Kłamstwo to gówno prawda
Marsz z chlewu na Belweder
Rwetes z postulatami ludu
Lewi, prawi, obrotowi
Gołodupcy pod sztandarami
Rozchamiło się ścierwo
Rozkrada skarbiec i budżet
Korporacja – mały gangster
Wielka sprawa
Idą śladami magnatów
Lecz po nich ślad zaginie