Literatura

Fraszka (wiersz)

Arian

ściana czasu pękła

 

powraca ognista wiedźma

królowa śpiewa marsz żałobny

 

diabeł pociąga za sznurek

manekiny tańczą na dworze karmazynowego króla

 

https://www.youtube.com/watch?v=a53s4jyCqqU

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 19 stycznia 2024, 21:59
Surrealistyczny !! 6
przysłano: 19 stycznia 2024 (historia)

Inne teksty autora

Rab
Arian
Odbicie
Wislawa Szymborska
Nazajutrz
Arian
Babsztyl
Wislawa Szymborska
Na bruk
Konrad
Wywrotka
Arian
Do lemingów
Arian
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca