D.

Arian

człowiek dusza

człowiek dupa

 

łaskawe serce

w mózgu zatwardzenie

 

posłuszne ciele

bite po kieszeni

 

baran przy urnie

karmiący świnie

 

jedna sprawiedliwość

wiele korzyści

 

podatek od głupiego

i burak za pokorę

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 20 stycznia 2024
anonim