Asy

Konrad Koper

Z naszych klas

jest nie jeden dżoker- as;

spece od mas.

Ich moc pokaże czas.

Zagonią nas.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 26 stycznia 2024
anonim
  • falkon
    Kogo te spece zagonią, to zagonią.
    Mnie zagoni czas.
    Pierdułeczka taka.
    nie oceniam.

    · Zgłoś · 9 miesięcy