Literatura

Synchronizacja! (wiersz)

Gudmundur

Napisz jednocześnie;
lewą ręką 'GRAW Z',
prawą ręką 'Z WARG'

 

Napisz jednocześnie;
prawą ręką 'ANG',
lewą ręką 'GNA'

 

Napisz jednocześnie
Lewą ręką 'DNA Z'

Prawą ręką 'Z AND'

 

Zaczniesz myśleć
jak artysta z dwóch kul;
poczuj jednocześnie 
księżyc i słońce
W Środku!
Twój most jest jak
synchronizacja!
Niebem i Ziemią
przechodzą przez lustra

 

https://www.youtube.com/watch?v=NhKEBTz2N28&ab_channel=TinaS

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 stycznia 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca