PORANEK

Wioletta Wójcik

zapachniało mi Tobą 

o poranku...

więc wsyp mi siebie 

dwie łyżeczki 

do herbaty

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Wioletta Wójcik
Wioletta Wójcik
Wiersz · 28 stycznia 2024
anonim