Rada MTJ ~:~ UCZ SIĘ PILNIE!

Gudmundur

Nieważne, że pada tu deszcz;
powiedziała mi, że mam rok,
by z każdego się nauczyć —
w przeciwnym razie od nowa
wszystkie zostaną spalone

Budulcem gniazda kryjówki
uczyłeś się znikać w sobie
przez labirynt wyobraźni;
poznasz w końcu odpowiedzi
nie! Złączonych dłoni, jakie
ukrywały nas pod nimi
znaki nie do zapomnienia
w bezpieczeństwie samotności
Obserwuj i ucz się pilnie.
_____________________
/Pół roku zostało do pełnego AMEN;
działaniem napawa, by otworzyć oczy
i sekrety Boga sercem wam zostawię!/

3:16/17 oraz 5:51 —
pauzy w utworze muzycznym
powiązane z internetem:

 

https://www.youtube.com/watch?v=zeOkeoXyt-4 &ab_channel=DreamTheater

 

Oceń ten tekst
Gudmundur
Gudmundur
Wiersz · 29 stycznia 2024
anonim