w klatce

Yaro

w potrzasku


zamknięty w klatce własnego ciała

 

tracę nadzieję
czy wystarczy sił
walczę o przestrzeń


wolne myśli i słowa

zamknięty w sobie


staram się otwierać drzwi na świat

 

Bóg stworzył nas dał swobodę
stworzyliśmy klatki i niewolę

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 stycznia 2024
anonim