Wahadło

Konrad Koper

Przekleństwo zapadło.

 

Wszystkim kołysze straszydło.

W krwi zbrukane jest wahadło.

 

Pęka zwierciadło.

Splamione jest wierszydło.

 

Wychodzi szydło…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 stycznia 2024
anonim