Czas

Konrad Koper

Ważne są następstwa i cykle.

Rozważam możliwości wiele.

Fizycy trzymają się czasu,

a ja bronię hipotezy zaciekle.

                      *

Istotne jest zdarzenie,

a nie wyobrażenie.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 lutego 2024
anonim