Błyszczący kryształ
pokazuje przeszłość, przyszłość, prawdę.
Często ukazuje tęczowe figury foremne
i znaki kosmiczne…
Niestety wieje wiatr i osiada pył.
Jednakże podobna mgiełka dodaje uroku.
Błyszczący kryształ
pokazuje przeszłość, przyszłość, prawdę.
Często ukazuje tęczowe figury foremne
i znaki kosmiczne…
Niestety wieje wiatr i osiada pył.
Jednakże podobna mgiełka dodaje uroku.
Zlepek wyrażeń bez sensu:
Błyszczący kryształ, który przepowiada wszystko (czary)
Figury foremne, to rozumie, ale dlaczego tęczowe.
jednakże dwa ostatnie wersy
niestety do du..
Jeśli dupa dla kogoś ma urok. To tak.