Kryształ

Konrad Koper

Błyszczący kryształ

pokazuje przeszłość, przyszłość, prawdę.

Często ukazuje tęczowe figury foremne

i znaki kosmiczne…

 

Niestety wieje wiatr i osiada pył.

Jednakże podobna mgiełka dodaje uroku.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 lutego 2024
anonim
  • falkon
    Gadanie tak naprawdę o niczym.
    Zlepek wyrażeń bez sensu:
    Błyszczący kryształ, który przepowiada wszystko (czary)
    Figury foremne, to rozumie, ale dlaczego tęczowe.

    jednakże dwa ostatnie wersy
    niestety do du..
    Jeśli dupa dla kogoś ma urok. To tak.

    · Zgłoś · 7 miesięcy temu