Literatura

paradygmat (wiersz)

Mirek

 

zadbajmy o miłość

kupmy gumy na najbliższej stacji

(najbardziej lubisz truskawkowe)

albo tabletkę "po" w wiejskiej aptece

 

po wszystkim

zostaną otarcia

sumienia

 

jedno selfie

głuchy żal do czasu

kojąca wszystko normalność sprzed


słaby+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 7 lutego 2024, 13:49
Masz własny styl...
Mirek
Mirek 7 lutego 2024, 15:38
To chyba dobrze.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 7 lutego 2024 (historia)

Inne teksty autora

nurt
Mirek
Korzenie
Mirek
Persefona
Mirek
Deszcz
Mirek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca