paradygmat

Mirek

 

zadbajmy o miłość

kupmy gumy na najbliższej stacji

(najbardziej lubisz truskawkowe)

albo tabletkę "po" w wiejskiej aptece

 

po wszystkim

zostaną otarcia

sumienia

 

jedno selfie

głuchy żal do czasu

kojąca wszystko normalność sprzed

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
Mirek
Mirek
Wiersz · 7 lutego 2024
anonim
Usunięto 1 komentarz