Odsłona
Koniec starej ery i początek zagłady
Czekałam na wojnę umarłam trzy razy,
By być świątynią i nie dać się opętać
Wyszła ze mnie dusza czysta i święta.
Ja z Bogami staliśmy do walki,
Szatan z nas drwił a początek świata,
Był odległy bo koniec miał trwać
Tyle co druga wojna światowa.
Otchłań szalała i niszczyła wszystko
Świat Boski i przeklętych światy,
Lecz tam gdzie dział się koniec
Tam się dział początek.
Milion lat trwała ta zasadzka
Ewolucja na żywego trupa,
Ostatnie lata to męka
Dziesięć tysięcy lat trwała ta udręka.
Dusze wściekłych miały zabić Bogów
Religi całego świata szczególnie Jezusa,
Jego święte moce chciano zawłaszczyć
No i technologie zmartwychwstania.
Przeklęci którzy są świętymi
Chcieli też nowej monarchii i hierarchii,
Chcieli zabić świat
Byśmy byli martwymi.
Do ostatniego ziarnka i ostatniej duszy
Martwi zagłady świata nie rozumieją,
Że życie żyje by było żywe
Chcą zabić i zawłaszczyć.
Chcą też chorób jak np. Antychryst
Którego jest 666 666 666 ludzi,
Odwieczna wojna Boga z Antychrystem
ZDROWIA I CHOROBY.
Przeklęty tak chciał wiecznego piekła
Największego nieskończonego bluźnierstwa,
Ostatecznego końca świata
I podboju kosmosu Bogów.
Ja Ulubienica za uratowanie świata
Dostałam fortunę i mam życzenie,
Bym mogła ludzkości podarować zaświaty
Dla każdego człowieka od Adama i Ewy.
Światy te to raje i nieba tak zwane imperia,
By skończyć z monopolistami,
Byśmy byli u siebie szczęśliwie żyli żywi,
I nawet po śmierdzi bo to jest kluczem.
2011-04-19 Początek Końca świata
2016-12-25 Skończył się koniec świata
2017-04-03 Początek Ery, Raj!
Uwierz i Wiedz!
I mam tajfun w łepetynie.
Oni, czyli "Pierwsi" Mieli synów: Kaina, Abla, Seta.
Wytłumacz w jaki sposób nastąpiła dalsza populacja?
Jeśli piszący św. księgę coś przeoczyli i jednak "pierwsi" mieli córkę to i tak , zrodzeni jesteśmy z kazirodztwa.
Całe te religie to bzdury i baje.