poczekaj

Lucky Person

tej pani nie będzie na kręconym przeze mnie filmie

nie zdejmę jej sukienki ledwie przed snem

nie dotknę kawałka ciała które

nie złoży się w moim łóżku 

niech tak będzie 

to po coś tak się stało

bo zawsze się dzieje

przyczynami później znanymi

i daje inne drugie

imię 

inne niż suka

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 9 lutego 2024
anonim