Chwała

Teuryga

                

 

 

 

 

Ciekawość to droga do piekła! zabiłam je...

Ciekawość to droga do talentów! Zdobyłam je...

Ciekawość to droga do otchłani czasu ! Byłam w niej...

Ciekawość to droga do życia! nie śpi lecz śni...

Ciekawość to siła materii i światła, poznałam ją...

 

 

 

 

Teuryga
Teuryga
Wiersz · 10 lutego 2024
anonim